Om boka «Drivhuseffekten – klimapolitikken som forsvant».

FORLAGET MANIFEST (2013)

Kåret til en av årets ti viktigste utgivelser i Norge og internasjonalt i 2013. Radikal Portal.

«Noe så sjeldent som en pageturner om klima»…«Drivhuseffekten kan fort bli den viktigste boken som utgis i Norge i år». Espen Stueland i Klassekampens bokmagasin.

«Martiniussens bok avkler rådende norsk klimapolitikk og viser at den fører til økte utslipp både ute og hjemmeArne Johan Vetlesen, professor i filosofi, Universitetet i Oslo

Drivhuseffekten - Klimapolitikken som forsvant
Drivhuseffekten – Klimapolitikken som forsvant«Velskrevet, med et godt journalstisk driv». Andreas Halse for nettstedet Energi og Klima.

«Avsløringene er for viktige til at de kan overses». Andreas Halse, for nettstedet Energi og Klima.

« gir en grundig forklaring på hva norske myndigheter tenker – og hvorfor så lite skjer». Sigurd Jorde i magasinet Folkevett.

«Ser du etter en innføring i hva som egentlig skjer med klimapolitikken, er dette boken du bør anskaffe». Knut Arne Oseid i magasinet Putsj.

«Bidrar til å åpne opp og og forklare hvorfor én gruppe eksperter (økonomene) har oppnådd innflytelse (over klimapolitikken) – kanskje på bekostning av andre eksperters innflytelse». Torbjørn Gundersen og Silje M. Tellmann i Nytt Norsk Tidsskrift.

«Særlig inngående, faktaspekket og detaljert er beskrivelsen av hvordan troen på markedsbasert salg av klimakvoter har fått norske politikere og sentrale folk i embetsverket til å lukke øynene for alle svakheter». Tore Linné EriksenNy Tid

«Drivhuseffekten» dokumenterer at den norske oljelobbyen har så mange ansikter og er så integrert i samfunnsstyringa at den er i stand til å kjøre ethvert klimatiltak inn på et sidespor». Jan Bojer Vindheim, Besteforeldrenes klimaaksjon.

Boken omhandler norsk og internasjonal klimapolitikk og kan bestilles hos forlaget Manifest (klikk på linken).

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s