Boken min er kåret til en av årets beste bøker av tre norske aviser!

Lagt ut av

Nå gir jeg meg ende over! Boken min ble fredag 18. desember kåret til en av årets betes bøker av selveste Tom Hetland i Stavanger Aftenblad. Tre norske aviser har dermed kåret boka til en av årets beste! ”«Krigen mot bakteriene» er ikkje primitiv «ulv, ulv»-roping. Erik Martiniussen leverer helseopplysning og forskingsjournalistikk av fremste klasse. Lesaren får kunnskap både om tusen års kamp mellom menneske og bakteriar, og om framtidsutsiktene for folkehelsa. Midt i alle åtvaringane får han lesaren til å tru på at kampen ikkje er håplaus,” skriver Hetland.

Fra før er boken allerede kåret til en av årets beste bøker både av Cathrine Krøger i Dagbladet, og Mímir Kristjánsson i Klassekampens bokmagasin.

«Erik Martinussen (loser) oss på forbilledlig vis gjennom bakteriologiens historie, og viser oss en større fare en korona. Nemlig smitten fra såkalt multiresistente bakterier. Boka byr på en imponerende tematisk variasjon og er skremmende lesning, men ingen dystopi,» var Krøgers attest i Dagbladet.

Dette er mer enn jeg noensinne kunne drømme om. Jeg er veldig glad og takknemlig og håper flere nå vil begynne interessere seg for det fascinerende forholdet som eksisterer mellom mennesker og bakterier. Nå skal jeg ta meg et glass.

LES MER:

11. des. Om bakterienes utrolige mangfold.

10. des. Slektskapet mellom menneskenes celler og bakteriene

9. des. Bakteriene som skapte atmosfæren

8. des. Livets opphav

7. des. Bakterien som reduserer stress.

6. des. Lukten av regn

2 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s